Вітамін С із 30 апельсинів: заряджай шкіру на сяяння

Цілюща дія вітаміну

Чи знали ви, що наша шкіра також обожнює вітамін С? Він захищає її від вільних радикалів, що атакують нас на загазованих вулицях і перед екранами ноутбуків. Чудодійний вітамін С – не лише яскраві жовті пігулки, які ми звикли приймати з дитинства, щоб покращити імунітет. Насправді це ще й потужний антиоксидант, що відчутно покращує загальний стан і вигляд шкіри. Наприклад, він сприяє виділенню колагену та сповільнює процес старіння.

Наш організм не виробляє вітамін С самостійно, тому ми добре знаємо, що цитрусові мають бути в нашому раціоні. Так, необхідну дозу вітаміну можна отримати з їжі, але коли він взаємодіє зі шкірою напряму, ефект стає просто дивовижним. Проте виявляється, що у навколишньому середовищі, під дією світла й кисню, вітамін швидко втрачає свої властивості. Щоб цього не відбувалося, цей компонент «стабілізують» на хімічному рівні. Ще у 90-х роках Avon першим серед масових брендів стабілізував вітамін С для використання у косметиці, і відтоді він став ефективним від першої до останньої краплі.

З тих часів було проведено безліч досліджень, і тепер ми можемо придбати потужні нічні капсули та сироватку AVON ANEW «Максимальне сяйво» з вітаміном С – у них міститься безпрецедентна дієва доза концентрованого і стабілізованого вітаміну С.

Зокрема Тетяна Чернишова, лікар дерматолог-косметолог, зауважує, що вітамін С – найсильніший антиоксидант. Він блокує дію вільних радикалів, які запускають процеси старіння. А також він регулює і стимулює синтез колагену, підвищує його стабільність, що сприяє оновленню шкіри і поліпшенню її еластичності. Вітамін С добре зволожує шкіру, утворює захисний ліпідний бар’єр і запобігає втраті вологи. Додатково він освітлює і вирівнює тон шкіри. Це відбувається за рахунок того, що вітамін зменшує виробництво меланіну. При почервонінні на шкірі рекомендується додавати до щоденного догляду засоби з вітаміном С, оскільки він захищає стінки судин і капілярів, зменшує їх ламкість.

Додатково до всього Вітамін С ще й підвищує захист шкіри від ультрафіолетових променів, стимулює місцевий імунітет і регулює рН-баланс шкіри.

Найкраще засоби з вітаміном С наносити вранці, тому що це посилює антиоксидантну активність шкіри. І не бійтеся використовувати продукти з вітаміном С щодня.

 

Як це працює

Зрозуміло, як приймати цей вітамін всередину, але як застосовувати його у косметичних цілях? Кожна пляшечка нової сироватки містить 10%-ну дозу вітаміну С, як у 30 апельсинах, а капсули – всі 20%!. Такої концентрації достатньо, щоб миттєво зарядити шкіру, підвищити її тонус та вплинути на колір обличчя. Завдяки високій концентрації стабілізованого вітаміну вже з перших днів використання покращується стан шкіри, вона стає більш сяючою, зволоженою та пружною.

Серія AVON ANEW «Максимальне сяйво» з вітаміном С підходить для шкіри будь-якого віку, оскільки вирішує проблеми тьмяності, нерівномірного кольору та відсутності тонусу. Через стреси, неправильне харчування і нестачу сну ці проблеми властиві як молодій, так і зрілій шкірі.

Застосовувати сироватку з вітаміном С можна як зранку, так і ввечері. Ідеально – наносити її перед основним доглядом, а вдень, звичайно, – не забути додати SPF. Користуватися нею просто й приємно, адже сироватка не містить олій (а отже з нею ви ніколи не помітите жирного блиску) і швидко вбирається у шкіру. Вона має легку структуру та підходить для всіх типів шкіри – навіть для сухої чи проблемної.

Капсули для обличчя «Максимальне сяйво» достатньо застосовувати двічі на тиждень, адже вони мають більшу концентрацію вітаміну. Треба лише видавити капсулу з вітаміном С на долоню та змішати зі звичним нічним кремом. Це суттєво посилить його цілющу та відновлювальну дію, повернуть шкірі природне сяйво – з цим погодились 87% жінок.

Дослідження Avon показали, що за два тижні використання сироватка та капсули «Максимальне сяйво» з вітаміном С пом’якшують та відновлюють шкіру, вирівнюють тон, а за 4 тижні – суттєво збільшують тонус, помітно розгладжують дрібні зморшки, роблять шкіру свіжішою та сяюче яскравою.

 

Замовляй на my.avon.ua та отримуй у зручний для себе спосіб

Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

Салют, VERA!

Celebrity-бренд декоративной косметики VERA by Vera Brezhneva

 

Француженки против американок

Не знаю как вас, а меня раздражают сенсационные, с фальшивой ноткой восхищения, статьи о немолодых женщинах, которые в шестьдесят лет выглядят только на сорок. Или, в крайнем случае, на пятьдесят. «Фантастична в 40!», «Сказочна в 50!», «Несравненна в 60!». И я также устала от аналогичных статей о немолодых француженках.

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.